Nieuwbouw

Ook voor kleinschalige nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden bent u bij Bouwbedrijf Visser aan het juiste adres. Wij kunnen u in het gehele traject begeleiden en ontzorgen u waar nodig in alle facetten van de bouw. Heeft u al een ontwerp maar nog niet de juiste aannemer gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij helpen u graag verder.

Complete nieuwbouw van woningen of bedrijfspanden vraagt een iets andere aanpak dan de wat kleinschaligere werkzaamheden als uitbreiding, renovatie of onderhoud. Voor nieuwbouw is altijd een vergunning noodzakelijk en over het algemeen is er ook een architect betrokken bij het ontwerp.

Deze heeft uitgebreide tekeningen en een bestek gemaakt en meestal ook de bouwvergunning al geregeld voordat wij in beeld komen. Hebt u nog geen architect dan is het ook mogelijk dat wij een architect inschakelen waarna in bouwteamverband de plannen gerealiseerd kunnen worden.

Op basis van de tekeningen en het bestek kunnen wij een begroting maken. Indien er onduidelijkheden in de gegevens staan zullen wij met u en de architect rond de tafel gaan zitten om de zaken door te spreken en eventuele bezuinigingsvoorstellen door te nemen. Onze voorkeur gaat uit naar zo kort mogelijke lijnen en de bouw op basis van overleg en vertrouwen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een vakkundig uitgevoerde bouw, u krijgt bij Bouwbedrijf Visser altijd waar voor uw geld!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijven contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

© Bouwbedrijf Visser   |   Privacyverklaring

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed