Uitbreiding

Indien u ruimte te kort komt in uw woning of bedrijfspand bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een aanbouw of een dakopbouw aan of op de woning of het uitbreiden van uw kantoor of loods. Dit kan naar aanleiding van een ontwerp van uw architect maar wij kunnen ook in overleg met u zelf het ontwerp en de bouwtekeningen maken en de bouwvergunningaanvraag regelen.

Voor een aanbouw of dakopbouw aan of op uw woning of uitbreiding van uw kantoor of loods is meestal een bouwvergunning noodzakelijk. U kunt het ontwerp en de aanvraag overlaten aan een architect maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Na het persoonlijk gesprek waarin uw wensen uitgebreid aan de orde zijn gekomen maken wij eerst een schetsontwerp wat wij met u bespreken.

Gaat u akkoord met het ontwerp dan werken wij de schetsen uit tot bouwtekeningen die wij voor u indienen bij de gemeente. Uiteraard valt het eventueel wijzigen van de tekeningen vanwege aanvullende eisen van de gemeente ook onder de dienstverlening. Als de bouwvergunning is verleend kunnen de materialen besteld worden en worden de werkzaamheden ingepland.

Alle werkzaamheden kunnen door of via ons worden geregeld inclusief installaties, zonwering, schilderwerk en dergelijke. Wij werken samen met gerenommeerde onderaannemers uit de regio maar als u voorkeur heeft voor een specifieke installateur is dat uiteraard geen probleem.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijven contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

© Bouwbedrijf Visser   |   Privacyverklaring

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed